Síla vděčnosti

Ženská a mužská energie. Jeden bez druhého nemůže existovat, společně vytváří dokonalou harmonii, rovnováhu, jin a jang. Kde končí ženská síla, začíná ta mužská a naopak.

Myslím, že bychom měli navzájem oslavovat a podporovat své protějšky. Místo toho, abychom vyjmenovávali všechny jejich nedostatky, pojďme se zaměřit na klady. Čeho si vážíme na svých partnerech, v čem jsou pro nás výjimeční a nepostradatelní? Vděčnost má úžasnou sílu. Otevíráme se vesmíru, přírodním principům a také svému vnitřnímu slunci. Co zasejeme, to sklidíme. Pokud si stále stěžujete na svůj protějšek, sklidíte sami také kritiku. Každý z nás potřebuje cítit své prvenství, svoji jedinečnost u partnera.

Píši tento článek a myslím samozřejmě na svého muže. Narozeniny má sice až za dva měsíce, ale už teď si pohrávám v myšlenkách s otázkou, jaký dárek mu vybrat. Rozhodla jsem se otevřít své srdce a vyjádřit mu svoji vděčnost. Můj příteli, má oporo a ochrano, děkuji Ti za to, jaký jsi! Ve Tvé hřejivé náruči vždycky najdu útočiště. Pomáháš mi udržet pevnou zem pod nohama, když mívám někdy pocit, že se v tom velkém světě tak trochu ztrácím. Tvé hnědé oči se na mě dívají s láskou a něhou. Jsem vděčná za upřímnost, jednoduchost a přímost, s jakou mi ukazuješ některé skutečnosti a umožňuješ mi pohlížet na ně jinak. I když někdy takové uvědomění nebývá zrovna příjemné. Děkuji, že mi pomáháš realizovat mé sny. Také děkuji za to, jak pravidelně a trpělivě čistíš odpad ve vaně zanesený od mých vlasů a opravuješ všechny nefunkční věci v naší domácnosti. Jsem šťastná, že mohu kráčet na své životní cestě právě po Tvém boku.

Pokud se Vám líbí, sdílejte!
Categories Články
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close